Her har I mig tilbage igen….

Jeg vil starte med at undskylde for næsten 2 ugers radiotavshed herfra. Der er sket en masse og lige pludselig er der så gået næsten 2 uger uden at jeg har skrevet et kvæk. Det vil jeg forsøge at råde bod på.

Først lidt om Ø-ugen.
Mandag startede med at vi plukkede æbler og lavede vores egen æblemost. Da først vi fik begge presser til at fungere kom der virkelig gang i produktionen og vi nåede at lave lidt over 40 liter most på halvanden time, selvom ingen af os havde andet kendskab til at lave most end hvad vi havde set i Bonderøven.
Tirsdag gik jeg fra Ubberen til Røsnæs. En rask lille spadseretur på 24 km. Vejret var ikke det allerbedste med blæst og lidt regn, men de fleste af os gennemførte. Første halvdel af turen gik uden problemer, men så gik jeg lidt sukkerkold, og derefter begyndte fødderne også at gøre ondt. De sidste 3 km var klart de værste, der kørte jeg bare på ren viljestyrke. Der var arrangeret bål og varm suppe ude ved Naturskolen på Røsnæs, og sjældent har et måltid smagt så godt.
Onsdag gik turen i bus til København, først til Christiania hvor vi fik en guidet tur, og dernæst en film i Planetariet. Christiania var spændende, men guiden gav nok et lidt rosenrødt tjallet glansbillede uden så mange nuancer, men det var spændende at se værksteder og spøjse huse. Filmen i planetariet var derimod en skuffelse, så der kunne jeg snildt have fået mig en lur hvis ikke jeg sad så elendigt.
Torsdag var der forskellige programmer, jeg havde valgt ‘kontrast’ der bestod i en omgang hård puls/styrketræning med Cecilie efterfulgt af at vi blev puttet og fik læst godnathistorie. Og så fik vi en omgang cirkeltræning med Michael at slutte dagen af på.
Fredag stod den på vinterbadning ved Røsnæs Havn, og det var rigtig lækkert!! Jeg har prøvet det før, men derfor er det stadig lækkert hver gang. Efter frokost var der forpremiere på den opvisning showholdet skal lave til netværksdagen og vi fik smagt på mosten og de lækkerier der var blevet produceret fredag formiddag.

Så er 3. og sidste skemaperiode startet med både nye og gamle fag, og der er mit skema kommet til at se sådan her ud:

Mandag:
Ernæring – Funktionel træning (primært coretræning) – frokost- puls/styrke

Tirsdag:
Bogklub – Rød tråd – frokost – Tilbage til fremtiden

Onsdag:
Bogruppemøde -Sundhedsdebat -frokost- Yoga

Torsdag:
Sociologi – Rød tråd i dybden-frokost- Løb

Fredag:
TRX & Crossfit-frokost-Cirkeltræning

Første uge er så forløbet med det her skema og jeg kan så også afsløre at mandag og fredag er sygt hårde. Jeg har massivt ømme guns efter TRX igår, men smerte er jo bare svaghed der forlader kroppen, så det er helt sikkert effektiv træning. Det er helt sikkert noget jeg godt kunne tænke mig at dyrke fremover!

Der har været lidt stilstand på vægten og faktisk røg der 200 gram på i sidste uge, men det er sikkert væske ovenpå hård træning mandag, så det skal nok udligne sig. Jeg håber på at kunne ringe med klokken for 10 kg på tirsdag, så er mit mål for opholdet nået og alt hvad jeg taber mig oveni det er bare ren bonus!
Der sker også virkelig noget med mit løb. I søndags løb jeg 3,5km på 30 minutter og i torsdags løb jeg 3km på lige under 22, så mit intervalløb har givet resultater. De mål jeg havde sat med løb er jo allerede sprængt, så det skal justeres et par takker opad.

Mandag er der netværksdag, hvor familie og andre i ens nære netværk kan komme på højskolen og få introduceret hvad er det er vi går og laver her. Og min mor kommer her igen og så kommer Lars og Gustav også.

Men jeg har også haft ttravlt med andet end Ø-ugen, for jeg er med til at arrangere julebanko på højskolen, og vi har faktisk skaffet sponsorpræmier for omkring 15.000kr, så det bliver rigtig stort! Overskuddet går ubeskåret til Julemærkefonden, og det er jo ret tæt opad hvad vi laver på Ubberen. Jeg håber det lykkes at få samlet en masse penge ind, så alle de børn og unge der har brugt for det kan få et ophold på et af Julemærkehjemmene.
Så her er også lige en opfordring til at få sat nogen julemærker på julekortene, hvis der er nogen der har råd til at sende breve mere, og ellers bare give et bidrag. Der er over et års ventetid på at komme på Julemærkehjem og de børn der får bevilget et ophold har problemer med bla mobning og overvægt, og et år er fandeme lang tid hvis man bliver mobbet i skolen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s