Så er der ikke så lang tid til det begynder

Så er ventetiden endelig ved at være forbi. Onsdag starter mit ophold på Bosei. Det er ca. et år siden jeg startede på Ubberup så jeg ved selvfølgelig lidt om hvad jeg kan forvente af et højskoleophold, men Bosei bliver selvfølgelig noget helt andet. Det er en anden skole, andre lærere, andre elever, andre traditioner osv. Men fremfor alt, så har jeg selv forandret mig meget i løbet af det år.
Men der bliver helt sikkert sang fra højskolesangbogen, masser af gode samtaler om Livet, Universet og al det der, brætspil (Forhåbentlig kan jeg få lidt modstand i Bezzerwizzer!!), jeg skal også lære en masse nye mennesker at kende og så er der mulighed for at komme ud at rejse med højskolen, og det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg skal selvfølgelig fortsætte min personlige udvikling frem mod en sundere livsstil, tabe mig yderligere og komme i mit livs form.
Der er også allerede nogen venner der har truet med/lovet at de kommer på besøg, og det glæder jeg mig selvfølgelig til. Og sidst men ikke mindst skal jeg også bare nyde den gave jeg giver mig selv, og nyde at være på højskole, og huske at nyde rejsen lige så meget som at se frem mod destinationen.

Og hvorfor så en idrætshøjskole og ikke endnu et ophold på Ubberup? Jeg var bestemt ikke utilfreds med min tid på Ubberup, tværtimod. Men det er også for at udfordre mig selv og virkelig springe ud på det dybe vand. Og for at få indarbejdet motion og træning som en mere naturlig del af mit liv. Men det skulle heller ikke være den ‘traditionelle’ idrætshøjskole med fokus på boldspil og gymnastik, for dels har det aldrig interesseret mig, og dels er det nok også for sent at gå igang med den slags som 44-årig.

Bosei ligger om muligt endnu længere ude på landet end Ubberup, men det er slet ikke nær så skræmmede som for et år siden. Jeg kan faktisk godt lide at være ude på landet! Uha, det kommer sgu nok som et chok for nogen!! Jeg overvejede på et tidspunkt at købe en gammel bil, men opgav det igen fordi det er så umuligt at finde p-plads i Valby. Og man kan alligevel køre en del taxa og Flextrafik for det en bil koster, også selvom det bare er et gammelt vrag.
Jeg kommer ikke til at tage så tit hjem som da jeg var på Ubberup. Og jeg har ingen dårlig samvittighed over at komme sjældnere på besøg hos min far. Jeg har forliget mig mere med hans sygdom og med at han bare sidder i kørestolen og kan ingenting, og de fleste gange jeg er på besøg sidder han alligevel bare og sover. Jeg ved faktisk ikke engang hvor meget han forstår af at jeg skal på højskole nu.

Jeg mangler egentlig bare at pakke og så er jeg klar til at tage afsted!

Hvis nogen skulle få trang til at sende et postkort/brev, eller ligefrem kigge forbi så er adressen:

Idrætshøjskolen Bosei
Evensølundvej 5
4720 Præstø
Åbn kort på Google maps

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s